Referencer

Læs mere om vores referencer

​Vejstrup Valgmenighed

Der ligger to kirker i landsbyen, Vejstrup. Den røde kirke med kampestensmure, der ligger ud til landevejen er Vejstrup Valgmenighedskirke. Her udførte vi en større renovering, hvor vi lavede nyt kirkegulv i teglfliser.

Fliserne er lagt i mørtel og ligeledes blevet fuget op med kalkmørtel. Der er ikke anvendt cement i mørtlen.

Det tog ca. en måned at lave gulvet.

Vor Frue Kirke

Renoveringen af Vor Frue Kirke i Svendborg var en større proces over et halvt år. Kirken var ryddet for møbler, da vi startede.

Al affald fra opgravningen skulle sigtes i fald der var effekter af arkæologisk interesse. Væggene blev renset, dernæst vandskurede og slutteligt kalket af flere omgange.

Det nye gulv var et stort arbejde. Gulvet blev isoleret i begrænset omfang, grundet den begrænsede arbejdsdybde.

Gulvet er et teglgulv med fine mønstre lagt i sand. Fugningen er foretaget med en blanding af tapetklister og sand.

Nationalmuseet var knyttet til projektet. Et af de interessante fund var en gammel mur, der var ført gennem en grav, således at den var ført gennem benene på den afdøde.

Sct. Nicolai konfirmandstue

Renoveringen af Sct. Nicolai konfirmandstue var et byggeri af usædvanlig karakter. Det færdigrenoverede hus skulle fremstå i en stil, der skulle bære præg af at have stået der altid. Det måtte ikke være synligt at den var nyrenoveret.

Bunden under huset var meget blød, og det var nødvendigt at pilotere ned i ca. 10 meters dybde.

Nicolai kirke har ligget højt i ift. omgivelserne, hvilket ikke er synligt i dag.

Det eksisterende hus blev i grove træk pillet ned og bygget op igen. Der blev opført nye vægge, terrængulv, nye toiletter og redskabshus til pedellen.